Ficus Barok: Dicas para pleie, reproduksjon og transplantasjon

Ficus er en fantastisk plante som forbløffer med sitt mangfold av arter og varianter, som vi i dag kan dyrke bare hjemme. A Ficus Barok er en perle blant dem, en av variantene av Ficus Benjamina, og kan med rette kalles den mest uvanlige. O manuseamento dos furgões de bibelots, um pouco mais de uma vez, é uma forma de se alimentarem. Eu tenho uma placa em branco, uma placa em branco com grønn farge og en falmet bunn, uma placa em branco com glatte kanter. Eu comprime de 3 cm até 4 cm, ou seja, até 2 cm. Hvert blad har en tett rett bladstilk. Ficus Barok, selv om den vokser sakte, prøver fortsatt å gjøre det raskt oppover. Os homens podem ser convidados a participar no stammen og sideskuddene er svake og tynne kroner, ser generelt litt lite ut. Men blomsterdyrkere har funnet en løsning – de plantter noen få (2-3) fikus i en potte. Da vokser ikke et eneste tre, men en frodig og krøllet busk, som bare vil være et uunnværlig tillegg til ethvert interiør.

fikus-barok-photo
Ficus Barok-bilde

Tar vare på Ficus Barok hjemme

Generelt er selve ficusen ikke veldig krevende i håndtering, inkludert Barok Ficus. Men for at planten skal glede deg med utseendet, og ikke få deg til å bekymre deg, må du følge enkle regler som bestemmer riktig omsorg for den.

 • Belysning: Elsker sterkt diffust lys. Men for å beskytte planten mot brannskader på en varm sommerdag, bør du skygge den fra direkte sollys.
 • Temperatur: om sommeren vil den beste temperaturen være +73,4°F – +77°F. Om vinteren liker Barok moderat varme – +53,6°F – +59°F.
  Det er verdt å huske at Ficus Barok er veldig følsom for plutselige temperaturendringer og kan reagere på irritasjon ved å slippe blader.
 • Vanning: denne ficusen liker mer eller mindre rikelig vanning om våren og sommeren, og redusert om vinteren. Os homens ikke hell planten, bakken skal tørke ut ca 2 cm dyp før du vanner den igjen.
 • Fuktighet: Ficus Barok tåler tørr luft ganske bra – dette er veldig viktig spesielt om vinteren, når det ikke er nok fuktighet på grunn av radiatoroppvarming. Og likevel vil planten heldigvis reagere på sprøyting.
  A informação pode ser enviada até ao fim do dia. O grunn av den uvanlige formen til Barok Ficus-bladet, risikererer du å ikke legge merke til dette skadedyret. Para as melhores plantas e animais do bando i 1-2 uker i dusjen, og enda bedre å senke kronen i varmt vann i 3-7 minutter.
 • Transplantasjon: det anbefales å transplantere unge plantter hver vår, og merne modne en gang i 1-2 år. Og noen ganger i stedet for å transplantere kan du bare endre det øverste jordlaget.
 • Antes da parceria: uma ficção de vanguarda sobre os produtores de flores e minerais com substrato, 2 gangues e periodos de actividade.
 • Reproduzimos: um andre Ficus Barok-varianter, kan Ficus Barok multipliseres ved hjelp av stiklinger, men det er også tilfeller av frøformering. O tipo de navio de pesca dotige é muito mais fácil de transportar do que o que se pode esperar de uma mosca.

Ficus Barok photo

Og så ble vi kjent med en annen type Ficus Benjamina, som overrasket oss med sitt uvanlige utseende. Ficus Barok kan bli et eksotisk høydepunkt i hjemmet ditt og komplementere hjemmets grønne “kolleksjon”.